Article Icon Stride for Smiles

MCB als hoofdpartner in Family Fun Walk: Gezellig lopen voor het goede doel

MCB als hoofdpartner in Family Fun Walk: Gezellig lopen voor het goede doel

Willemstad – 15 april 2024; Tijdens een persconferentie werd een unieke samenwerking gepresenteerd tussen Ronald McDonald House Charities Curaçao, Children's Museum Curaçao en Prinses Wilhelmina Fonds Curaçao onder de naam: Fundashon Strides for Smiles. Deze initiatief wordt ondersteund door hoofdpartner Maduro & Curiel's Bank.

Deze organisaties hebben hun krachten gebundeld met een gemeenschappelijke missie om zich te richten op het welzijn van kinderen, toegang te verzekeren tot kwaliteitsservices, gezinnen te ondersteunen, toegankelijkheid te bevorderen, betrokkenheid te vergroten en een grotere impact te creëren in onze gemeenschap.

Het eerste “fundraising” evenement van Strides for Smiles, met Maduro & Curiel's Bank als partner, vindt plaats op zondag 2 juni '24. Het wordt een Familiewandeling van 5 km voor het hele gezin.

De wandeling is voor deelnemers van alle leeftijden, waarbij de route een avontuur is en een glimlach op je gezicht tovert. Dit evenement gaat veel verder dan alleen iets goeds voor de gezondheid.

Dankzij de samenwerking met de "Experience Partners" wordt de wandeling een avontuur terwijl je loopt. Laat je dromen werkelijkheid worden op “DREAM STREET” en maak van jezelf een kunstwerk op “PAINT LANE”. Eenieder gaat naar huis met mooie herinneringen!

Strides for Smiles, met hun hoofdpartner MCB, zal verschillende initiatieven ontplooien om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gezinnen kunnen deelnemen aan dit leuke evenement.

Tijdens de persconferentie namen vertegenwoordigers van Fundashon Strides for Smiles, Maduro & Curiel's Bank, FDDK en Foundation Tri-Curaçao het woord. De 'experience partners' legden uit welke sfeer en avontuur zij tijdens de wandeling zullen bieden.

Mis dit unieke evenement niet. Laten we samen lopen voor een betere toekomst voor onze kinderen en gezinnen, een glimlach bij elke stap!

Volg de mediakanalenof bezoek: www.stridesforsmiles.com voor meer informatie en deelname. De foto's spreken voor zich.

GiftCard Balance Checker
Enter the card number shown on the back of your gift card to check the balance of your card.
*No code found.
Read more
Balance in NAƒ
N/a
Expiration date
N/a
The above balance is as of: N/a